www.cuplets.cat

info@cuplets.cat

L’AMOR CAPGIRA UN PAÍS

VODEVIL SONOR

FARSA SATÍRICA AMB CANÇONS I DANSES, EN TRES ACTES, DIVIDITS EN ONZE QUADRES

Llibret: Francesc PresasMúsica: Rafel PouEstrena: Gran Teatre Espanyol, Paral·lel-Barcelona. Dijous, 6 d’octubre de 1932

CANTABLES

Adéu a París – El xotis del ciri trencat – La rumba del Ninot

CINC MINUTS DE CONVERSA AMB EN SANTPERE

Trobem al popular Santpere enfeinat dirigint els assatjos de “L’amor capgira un país”. La nostra intenció és solament saludar l’as del vodevil sonor, a qui no havíem vist des d’abans de fer el seu viatge a l’estranger, però en fer-ho, inevitablement la nostra conversa ha de recaure sobre la temporada vinent.

– Ja esteu força animat?

– Molt. Creieu que tant jo com els meus companys estem disposats a treballar de valent per a donar plena satisfacció al públic. Ara, aquest és el que té la paraula, i el que ha de judicar el nostre esforç.

– Ja sabeu que el públic us correspon…

– Ja ho sé, i per això sóc el primer en tenir-li tots els respectes. Ara mateix, després d’anunciar el debut de la companyia amb el vodevil sonor d’en Presas “L’amor capgira un país”, veient que per manca de temps, no hauria pogut presentar-la com el públic es mereix, he preferit ajornar l’estrena per uns quants dies i així acabar d’arrodonir tots els detalls de presentació.

– Així doncs, l’obra del debut serà…

– La reposició de “La Reina ha relliscat” de l’Alfons Roure.

En sentir el nom d’aquest autor no podem menys que recordar el suposat incident Roure-Santpere, del que tant es parlà en acabar la passada temporada la companyia de l’Espanyol.

© 2024 www.cuplets.cat

Autor Anders Norén