www.cuplets.cat

info@cuplets.cat

CUPLETS.CAT

CUPLETS.CAT és un blog/web totalment altruista, on s’hi pot trobar molta informació sobre aquest tipus de cançó, tant en voga des de finals del segle XIX i fins ben entrada a la Guerra Civil de 1936. Tota la informació està relacionada mitjançant enllaços que condueixen a altres informacions sobre els/les intèrprets, músics, lletristes, espais d’espectacles, agències i representants, acadèmies de cupletistes… SIAU BENVINGUTS, DONCS!

1 Comentari

  1. https://israel-lady.co.il/ 16/05/2022

    Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be interesting to read through articles from other writers and use a little something from other sites.

Deixar una resposta

© 2022 www.cuplets.cat

Autor Anders Norén